Tietosuoja- ja yksityisyysrekisteriseloste

 Miksi ylläpidämme rekisteriä?

Keräämme asiakkaidemme henkilötietoja asiakassuhteen normaalia hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan ja meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen ja siten kauppasuhteen syntymiselle.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten, jonka oikeusperusteena on edellä mainittu asiakassuhde sekä sen hoitaminen. Saatamme käyttää henkilötietojasi automaattista profilointia varten, jolloin voit saada personoituja tuotesuosituksia ostohistoriaasi perustuen. Emme tee yksittäisiä henkilöitä koskevia automatisoituja päätöksiä, mutta tietojasi voidaan käyttää anonyymisti parantamaan sivuston toimintaa tai tuotesuositusten laatua. 

Sinun oikeutesi rekisteriä koskien

EU:n tietosuojalain puitteissa sinulla on seuraavat oikeudet rekisteriä koskien:

  • Oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja rekisterin sisältö
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus (Voit esimerkiksi peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen)

Säilytämme tietojasi:

  • Verkkokaupassa 5 vuoden ajan
  • Sähköpostiarkistossa 7 vuoden ajan
  • Kirjanpitoaineistossa 7 vuoden ajan

Huomioithan, että voimme poistaa rekisterin tietoja vain jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa tietojen käsittelyä. Lakisääteinen velvoite voi esimerkiksi olla kirjanpitolain vaade säilyttää kuitteja ja muita tositteita.

Kenellä on pääsy tietoihini?

Henkilötietojesi pääsy on rajattu yrityksemme työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin, joita tilauksen käsittely tai markkinointi vaatii:

  • Yrityksemme työntekijät
  • Maksunvälittäjä, joka käsittelee tilauksen maksun
  • Postilaitos tai kuljetusyritys, joka toimittaa tilauksesi
  • Tilitoimisto ja tilintarkastaja, jotka ylläpitävät yrityksen kirjanpitoa
  • IT-palveluntarjoajat, jotka ylläpitävät verkkosivujamme

Keräämme henkilötietoja ainoastaan tilausten käsittelyyn ja asiakasuhteen hoitamiseen, jonka osa markkinointi myös on. Keräämme yhdessä yhteistyökumppanimme VE:n kanssa henkilötietoja, joita voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin, kuten olemme määritelleet omassa sekä VE:n tietosuojakäytännössä ja evästeselosteessa. Emme myy keräämiämme henkilötietoja. Niitä ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille tarpeettomasti. 

Ovatko tietoni turvassa?

Käytämme verkkokaupassamme ajankohtaisia tietoturva- ja salaustekniikoita asiakkaidemme yksityisyyden takaamiseksi ja rekisterin tietojen turvaamiseksi. Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Rekisterin ylläpitäjä:
Digi Electronics Ltd
PL90343 Tsim Sha Tsui Post Office
Hong Kong SAR
info@kiinatukku.com

Päivitetty 19.07.2020