Maksu- ja toimitustavat

Verkkopankit

Voit maksaa kätevästi kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla. Verkkopankkipalvelut tarjoaa kotimainen Paytrail-palvelu.

Luottokorttimaksaminen

Voit maksaa turvallisesti luottokortilla, oli sinulla sitten Visa, Mastercard, American Express tai jokin muu Suomessa käytetty luottokortti. Luottokortin tietoja ei tallenneta maksutilanteessa ja maksut käsitellään turvallisesti Paytrail-palvelun kautta.

Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj
2552865-3
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Finland
asiakaspalvelu@paytrail.fi
Puh.020 718 1830 

Palvelun kuvaus

Paytrail on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Tutustu tarkemmin Paytrailin maksuehtoihin osoitteessa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan Suomeen tuotteiden koon ja painon mukaan joko paketti- tai kirjelähetyksinä. 

Edellisistä lähetyksistä poiketen, osa tuotteista toimitetaan Suomeen maateitse kuljetusrajoituksista johtuen, mikä vaikuttaa toimitusaikoihin. Esimerkiksi plasmasytyttimet ovat tällaisia tuotteita. Tällaisten lähetysten matkaa ulkomailta Suomeen voi seurata osoitteesta: https://t.17track.net/fi