Maksu- ja toimitustavat

Lasku, osamaksu ja tilisiirto

Kiinatukku toimii yhteistyössä Klarnan kanssa. Voit tilata tuotteita laskulla, jolloin tuotteen lasku toimitetaan kotiisi tuotteen saapumisen jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit tilata osamaksulla ja maksaa ostoksesi sinulle sopivissa osissa. Lisätietoja Klarna-maksuista saat osoitteesta www.klarna.com/fi/tietoja-meista

Verkkopankit

Voit maksaa kätevästi kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla. Verkkopankkipalvelut tarjoaa kotimainen Checkout.fi -palvelu.

Luottokorttimaksaminen

Voit maksaa turvallisesti luottokortilla, oli sinulla sitten Visa, Mastercard, American Express tai jokin muu Suomessa käytetty luottokortti. Luottokortin tietoja ei tallenneta maksutilanteessa ja maksut käsitellään turvallisesti Checkout.fi -palvelun kautta.

Muut maksutavat

Voit maksaa myös kännykällä tai kätevästi Paypal-palvelun kautta.

Maksunpalvelun tarjoaja

Checkout Finland Oy
2196606-6
Hämeenkatu 6 A
33100 TAMPERE
Finland
asiakaspalvelu@checkout.fi
Puh. 0800 552 010 (ma-su 6.00-23.00)

Palvelun kuvaus

Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Tutustu tarkemmin Checkout.fi maksuehtoihin osoitteessa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitustavat

Lähetykset toimitetaan Suomeen yhteistyössä Suomen Postin kanssa. Toimitusaika on 2-3 viikkoa toimituksesta ja toimitustapana toimii lentoposti.

  • Pakettilähetys (Seurantakoodi on muotoa: SP..........FI, lähetys kirjautuu Suomen Postin seurantaan paketin saapuessa Suomeen).
  • Kirjelähetys (Seurantakoodi on muotoa: SL...........FI, lähetys ei ole seurattavissa).

Pakettilähetyksiä voi seurata Postin omasta lähetysseurannasta.